Over active elektro

Wie wij zijn en wat we doen

Verduurzamen en innoveren

Bij ons draait alles om duurzaamheid en innovatie. Wij zijn bij Active Elektro gespecialiseerd in het verduurzamen van panden en het installeren van kostenverlagende elektrotechnische systemen. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een verbouwing, een renovatie of een afbouwproject, wij denken altijd met de opdrachtgever mee en zoeken samen naar de meest duurzame en efficiënte oplossing.

Wij zijn er voor zowel de zakelijke als particuliere markt en helpen onze klanten om hun panden zo duurzaam mogelijk te maken. Dat kan bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen, accupacks of het installeren van energiezuinige verlichting. Op die manier besparen onze klanten niet alleen op hun energierekening, maar dragen ze ook bij aan een beter milieu.

"Wij adviseren over het verduurzamen van panden en plaatsen kostenverlagende elektrotechnische installaties"

Mitchel van der Hoeven

Klantgericht

Bij ons staat de klant altijd centraal. We luisteren naar hun wensen en behoeften en komen met oplossingen op maat. Ons team bestaat uit ervaren adviseurs en technische experts die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van duurzaamheid en elektrotechniek.

Wij zijn trots op de duurzame oplossingen die we bieden en de positieve impact die we hebben op het milieu en de samenleving. We zijn gedreven om onze klanten te helpen bij het maken van duurzame keuzes en streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.